Over ons

Vanuit onze studio in Brummen verzorgen wij - Anjo de Goede en Robbert Kramer - alles van A tot Z voor jouw nieuwe of vernieuwde interieur. Na het kleur- en materiaaladvies en het inmeten bij je thuis, leveren en plaatsen wij de geadviseerde producten.

Je kunt bij ons terecht voor meubels, verlichting, stoffering, raamdecoratie en decoratieve producten. Maar ook voor diverse maatproducten als wand- of vloerbekleding, meubelstoffering en bijvoorbeeld huislinnen zijn wij de juiste partij. Afgestemd op jouw wensen en levensstijl leveren wij aanvullende producten voor in het huidige interieur of maken wij een compleet 3D interieurontwerp voor een nieuw interieur.

Wij zijn de eerste Pastoe Pro dealer van Nederland en komen bij jou thuis om samen een bijzondere Pastoe kast te ontwerpen.

Voor een volledige renovatie of verbouwing werken wij samen met een geweldig netwerk van vakmensen. Door onze zorgvuldige projectbegeleiding wordt je volledig ontzorgd. Met onze flexibiliteit en de vele jaren ervaring met hoogwaardige producten en materialen, zijn wij de ideale partner voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

 

Robbert Kramer Interieurs
Knoevenoordstraat 77
6971 LH Brummen

Telefoon: 088 - 8284 000
E-mail: info@rkinterieurs.nl