Interieuradvies

Afgestemd op jouw levensstijl en karakter maken wij een interieurontwerp, voorzien van de juiste selectie materialen, elementen en producten.

Door gebruik te maken van een sfeervol en samenhangend kleurenpalet, een compleet lichtplan en mogelijk een nieuwe slimme en passende indeling, creëren wij een vernieuwd interieur met een prettige uitstraling en de juiste balans. Dit doen wij zowel voor particuliere als zakelijke (horeca, zorg en office) projecten.

Alle geadviseerde producten en materialen kunnen wij desgewenst leveren, plaatsen of monteren (turn-key).

Voor verbouwingen of renovaties maken wij gebruiken van de vakmensen in ons uitgebreide netwerk. Wij zorgen voor een gedegen werkplanning, zodat alle disciplines en arbeid soepel op elkaar aansluiten. Hierdoor zorgen wij voor een zo kort mogelijke doorlooptijd.

Ontzorgen, daar zijn wij goed in!

Of het nou gaat om een modern loft, een lekker gezinshuis of een boerderij achteraf: samen met jou vertalen wij jouw wensen in een uniek persoonlijk interieur, in de stijl die je mooi vindt en wat perfect bij jouw leven past.

Hiervoor is persoonlijk contact erg belangrijk, dus komen wij graag bij jou thuis om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

Robbert Kramer Interieurs
Knoevenoordstraat 77
6971 LH Brummen

Telefoon: 088 - 8284 000
E-mail: info@rkinterieurs.nl